fbpx

NYTT SIKRINGSSKAP

Mange tenker ikke over at et 20 år gammelt sikringsskap kanskje er for gammelt. De fleste har langt flere strømkrevende apparater i huset sitt i dag enn det som var vanlig da det elektriske anlegget var nytt. Dette kan føre til at de gamle skrusikringene blir varme, noe som fører til varmgang på koblingene som kan skape dårlig kontakt over tid.

Ved utskifting, eller oppgradering av sikringskap, monteres nye, moderne, jordfeilautomater som er med på å hindre brann og elektrisk støt.

Jordfeilautomater har vært påbudt siden 2001, men det er fortsatt mange anlegg med skrusikringer eller gamle automatsikringer. Det anbefales også å montere et overspenningsvern som forhindrer skader forårsaket av lyn og torden på apparater som for eksempel TV, PC, trådløs telefon og V.V. tank. 

Hva er jordfeilautomat?

En jordfeilautomat er med på å sikre helsen til forbrukeren da den løser ut før det er risiko for strømgjennomgang ute i anlegget. Da unngår du fare for elektrisk støt og brann.

Vi leverer moderne automatsikringer med innebygget jordfeilvern. Da er det bare å vippe opp hendelen, så er du ”i gang” igjen. Jordfeilautomater har vært påbudt siden 2001 og brukes i alle nye anlegg.

Automatsikringer tåler noe mindre belastning enn gamle skrusikringer. Dette kan i noen tilfeller medføre at man må dele opp anlegget i flere kurser, men dette er også med på å øke sikkerheten! 

Hva er overspenningsvern?

Monterer du overspenningsvern sikrer du apparater slik som TV, PC, trådløs telefon, osv. Du kan også få rabatt på din forsikring ved montasje av vernet.

Men overspenningsvernet beskytter ikke bare imot lyn og torden. Visste du at det forekommer overspenninger på nettet hele året? Det oppstår skadelige spenninger og frekvenser på nettet når det foregår koblinger på høyspentsiden. Disse er like skadelige for ditt elektriske anlegg og utstyr som lyn og torden. Dette sørger overspenningsvernet for at ikke skjer. 

Bytte av innmat sikringsskap

For bare kr. 12 900,- inkl. mva så leverer vi 1stk hovedsikring, 1stk overspenningsvern og 10stk jordfeilautomater (enfas/2P). Dette er komplett med arbeid og materiell. Ingen skjulte kostnader!

Bestill her!

Nexans
Draka Prysmian
Sg
Schneider Electric
Eaton
ABB
Elektroskandia
Elko
Solar
Glamox
Unilamp
Glendimplex
Lanse
Onninen
Pipelife
Teccon
Defa Lightning
MircoMatic

Åpningstider

Man - fre kl. 08.00-15.30
Vi har også døgnvakt ved akutte situasjoner


Kontaktinformasjon

Avdeling Bø: 35 06 10 00
Avdeling Seljord: 35 05 29 00
E-post: post@elektroplusstelemark.no
Organisasjonsnummer: 915 453 457