fbpx

Elektropluss var mitt soleklare førstevalg

Bilde av Ole i fjøset
Daglig leder i Elektropluss Telemark, Ole Halvor Kolstad sammen med en av oksene som koser seg i det nye og brannsikre fjøset.

– Elektropluss var mitt soleklare førstevalg

– Jeg var ikke i tvil om hvem jeg ville bruke som elektroinstallatør da ammefjøset skulle bygges , sier bonde, Magnus Hartveit, og peker bort på daglig leder Ole Halvor Kolstad i Elektropluss Telemark.

Den unge bonden på 33 år motsatte seg den utenlandske kontraktøren og ville selv velge elektrikere da ammefjøset til 10 mill. kroner skulle bygges. I fjor brant det 137 fjøs i Norge, der hele 2 av 3 branner hadde elektrisk årsak. En brann på gården er det siste Hartveit ønsket seg, så han var fast bestemt på å bruke NEMKO godkjente Elektropluss i stedet for å få utenlandske elektrikere på gården.Kontraktøren ga seg til slutt og valgte Elektropluss Telemark som sin underleverandør av elektro. – Ikke ble det nevne- verdig dyrere heller. Helt ærlig;

Jeg kan ikke få fullrost den jobben Elektropluss har gjort for meg her i Lunde, sier den unge bonden som har tatt over gården fra sin far Jens Kristian Hartveit.

– Elektropluss har dedikerte land-brukselektrikere og alle norske godkjenninger og garantier. Vi holder alltid det vi lover. At et fjøs brenner på vår vakt skal ikke skje på grunn av det elektriske, sier daglig leder i Elektropluss Telemark Ole Hal-vor Kolstad. Bonde Magnus nikker bekreftende tilbake, vel vitende om at han har tatt et riktig valg ved å sikre både byggnings- masse og gårdsdyr i all fremtid.

Bilde av Ole og den elektriske installasjonen
TEKNISK ROM: For å levere slike installasjoner må man være NEMKO- godkjent, som Elektropluss Telemark.
Nexans
Draka Prysmian
Sg
Schneider Electric
Eaton
ABB
Elektroskandia
Elko
Solar
Glamox
Unilamp
Glendimplex
Lanse
Onninen
Pipelife
Teccon
Defa Lightning
MircoMatic

Åpningstider

Man - fre kl. 08.00-15.30
Vi har også døgnvakt ved akutte situasjoner


Kontaktinformasjon

Avdeling Bø: 35 06 10 00
Avdeling Seljord: 35 05 29 00
E-post: post@elektroplusstelemark.no
Organisasjonsnummer: 915 453 457