fbpx

Har du kjøpt elbil eller tenker å gjøre det? Da bør du også kjøpe elbil lader, kanskje også oppgradere det elektriske anlegget. Eldre elektriske anlegg er vanligvis ikke bygget for å håndtere lading av elbiler, likevel er det mange som ikke gjør nødvendige justeringer når de kjøper elbil.

Ladet bilen fra vanlig stikkontakt – det endte i katastrofe

Mange lader faktisk bilen gjennom en tradisjonell husholdningskontakt selv om disse ikke er konstruert for jobben. Slik kan det ikke fortsette, advarer el-sikkerhetsmyndighetene. Deres budskap er klokkeklart: Eiere av elbil som skal lade bilen hjemme må sørge for å oppgradere elanlegget slik at det takler det nye behovet.

Kontakt vår ekspert på elbil-ladere

elbil lader

Ole Halvor Kolstad

Daglig Leder
Tlf: 90 10 00 30
E-post: ohk@elektroplusstelemark.no

Usikker på hvilken lader som passer deg?

Ta kontakt med oss i dag, så vil vi hjelpe deg å sjekke det elektriske anlegget og gjøre nødvendige oppgraderinger. Vi sørger for at anlegget er i god stand slik at du unngår brannfarlig varmgang mens bilen lader.

elbil lader

Easee ladeboks er kanskje den peneste hjemmeladeren for elbiler på hele markedet. Denne smarte ladeboksen er også tilkoblet Internett gjennom WiFi og 4G. Som Tibber-kunde har du også muligheten til å smartlade, noe som blant annet gjør at du garantert får 20% lavere strømpris på strømmen du bruker til å lade elbilen.

elbil lader

En av de fremste merkene på markedet er Zaptec Home. Dette er Zaptec sin versjon for hjemmet, designet etter deres ZapCharger Pro som brukes i borettslag og næringsbygg for smart lading av store lade anlegg. 

elbil lader

For kr. 14 900,- inkl. mva monterer vi en sikker hjemmeladestasjon hos deg. Inkludert i prisen er inntil 10m kabel fra sikringsskap, sikring i sikringsskap og montasje av ladestasjonen. Alt arbeid og materiell er med i prisen.

Nødvendig på-veggen-lader

Vi leverer en på-veggen-lader som vil sørge for sikker og effektiv lading av bilen din. Vi passer også på at alle kabler og komponenter frem til ladeuttaket er dimensjonert for å tåle den aktuelle ladestrømmen.

Har du overspenningsvern?

Mange hus bør også få montert et overspenningsvern i sikringsskapet. Dette er spesielt viktig for å redusere sannsynligheten for brann og skader ved tordenvær.

Nexans
Draka Prysmian
Sg
Schneider Electric
Eaton
ABB
Elektroskandia
Elko
Solar
Glamox
Unilamp
Glendimplex
Lanse
Onninen
Pipelife
Teccon
Defa Lightning
MircoMatic

Åpningstider

Man - fre kl. 08.00-15.30
Vi har også døgnvakt ved akutte situasjoner


Kontaktinformasjon

Avdeling Bø: 35 06 10 00
Avdeling Seljord: 35 05 29 00
E-post: post@elektroplusstelemark.no
Organisasjonsnummer: 915 453 457