Telefon: 35 06 10 00 | telemark@elektropluss.no

Hjemmelader for elbil

For kr. 14 900,- inkl. mva monterer vi en sikker hjemmeladestasjon hos deg. Inkludert i prisen er inntil 10m kabel fra sikringsskap, vern i sikringsskap og montasje av ladestasjonen. Alt arbeid og materiell er med i prisen.

Har du kjøpt elbil eller tenker å gjøre det? Da bør du antakelig også oppgradere det elektriske anlegget. Eldre elektriske anlegg er vanligvis ikke bygget for å håndtere lading av elbiler, likevel er det mange som ikke gjør nødvendige justeringer når de kjøper elbil.

Mange lader faktisk bilen gjennom en tradisjonell husholdningskontakt selv om disse ikke er konstruert for jobben. Slik kan det ikke fortsette, advarer el-sikkerhetsmyndighetene. Deres budskap er klokkeklart: Eiere av elbil som skal lade bilen hjemme må sørge for å oppgradere elanlegget slik at det takler det nye behovet.

Ladet bilen fra vanlig stikkontakt – det endte i katastrofe

Sjekk anlegget

Ta kontakt med oss i dag, så vil vi hjelpe deg å sjekke det elektriske anlegget og gjøre nødvendige oppgraderinger. Vi sørger for at anlegget er i god stand slik at du unngår brannfarlig varmgang mens bilen lader.

Kontakt vår ekspert på elbil-ladere

Ole Halvor Kolstad

Daglig Leder
Tlf: 90 10 00 30
E-post: ole.halvor@elektropluss.no
Nødvendig på-veggen-lader

Vi leverer en på-veggen-lader som vil sørge for sikker og effektiv lading av bilen din. Vi passer også på at alle kabler og komponenter frem til ladeuttaket er dimensjonert for å tåle den aktuelle ladestrømmen.

Har du overspenningsvern?

Mange hus bør også få montert et overspenningsvern i sikringsskapet. Dette er spesielt viktig for å redusere sannsynligheten for brann og skader ved tordenvær.

Nexans
Draka Prysmian
Sg
Schneider Electric
Eaton
ABB
Elektroskandia
Elko
Solar
Glamox
Unilamp
Glendimplex
Lanse
Onninen
Pipelife
Teccon
Defa Lightning
MircoMatic

Åpningstider

Man - fre kl. 08.00-15.30
Vi har også døgnvakt ved akutte situasjoner


Kontaktinformasjon

Avdeling Bø: 35 06 10 00
Avdeling Seljord: 35 05 29 00
E-post: telemark@elektropluss.no
Organisasjonsnummer: 915 453 457