Din lokale elektriker i Bø, Sauherad, Lunde og Ulefoss

Velkommen til oss i Elektropluss Telemark. Våre elektrikere består av faglig sterke, engasjerte og lokalt ansatte som vil jobbe mot privat- og næringskunder i Bø, Sauherad, Lunde og Ulefoss.

Vi er din elektriker i Bø, Sauherad, Lunde og Ulefoss. Uansett hva du har behov for vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg, da fornøyde og glade kunder er det vi lever av.

Husk at ingen jobb er for liten eller for stor. Trenger du varmepumpe i Bø eller elektriker i Lunde er telefonnummeret det samme. Du blir alltid møtt av en hyggelig kunderådgiver i Elektropluss Telemark som finner den beste elektrikeren til ditt prosjekt.

Vi skal være din lokale installasjonsbedrift / elektro firma i Midt-Telemark – Din lokale elektriker! Vi utfører alt innen elektro til hus, bygg, service og industri. Våre dyktige og effektive montører ønsker å gi deg en “lysere” hverdag! Vi er en elektriker for alle i Midt-Telemark og Nome. men vi tar oppdrag i hele Telemark.

Døgnvakt | Elektro | Varmepumper

Elektriker i Bø, Sauherad, Lunde og Ulefoss har døgnvakt – Ring oss nå
Elektriske anlegg, automasjon, feilsøking, installasjoner, varmepumpe og mye mer. De senere år har vi og våre elektrikere konsentrert oss om automasjon, feilsøking og utbedringer i store industribedrifter i vår region.
Høy kvalitet, stabilitet og kreativ problemløsning er vår målsetning. Fornøyde kunder er vår drivkraft og motivasjon til fornying og nytenking. Ta kontakt for en vurdering av ditt produksjonsutstyr – automatisering gir økt produktivitet, minsker belastningsskader og frigjør ressurser.

Hvorfor velge oss?

Elektropluss har siden oppstarten på 90- tallet hatt fokus på fornøyde kunder, kvalitet i alle ledd og bygd selskapet “stein på stein”. Vi er ikke en døgnflue eller et selskap du vil assosiere med vekstsmerter. Alle våre ansatte skal trives og være trygge i sitt fag, da blir du som kunde best ivaretatt. Vårt motto er gjennomarbeidet i hele organisasjonen; – Vi holder det vi lover – alltid.

Vi er her for deg!

Du kan føle deg trygg når du velger oss, enten du er i privat- eller bedriftsmarkedet og om oppdraget er stort eller lite.