Over 20 år i bransjen

Med lang fartstid i bransjen, og 35 ansatte har vi opparbeidet oss spisskompetanse til å håndtere oppdrag av ulik karakter og størrelse – fra prosjektering og elektroinstallasjoner i komplekse bygg til mindre serviceoppdrag og private installasjoner i Telemark.

For oss er det viktig å være tilgjengelig for kunden. I tillegg til å ha fysiske kontorer i Bø, Notodden og Seljord har vi ansatte som bor lokalt, og vi har derfor lokale elektrikere i store deler av Telemark.

Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå ditt behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet som passer hver enkelt kundes ønske. God dialog, inspirasjon og tips til løsninger for trygge installasjoner bygger tillit, og du kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.

Vi er sertifisert installatør, har sentral godkjenning, er Ekom-sertifisert, Miljøfyrtårn-sertifisert, sertifisert for termografering, og har også godkjenning for el-kontroll av bolig og næring.

Vi setter folka våre først

Vi er hele tiden på jakt etter dyktige kollegaer for å styrke teamet. Ledige stillinger finner du her.

Vi tar også varmt imot lærlinger. Som lærling hos oss vil du lære av dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve mestring gjennom faglige utfordringer og du vil bli en naturlig del av vårt team.

Våre verdier

1
Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelig i hele Telemark 24 timer i døgnet, 365 dager i året og kommer raskt for utføre jobben

2
Kvalitet

Vi er ekstremt fokusert på at våre tjenester skal bestå av høy kvalitet til deg som kunde

3
Stolthet

Vi er stolt av jobben vi utfører og firmaet vi jobber for

En del av stjernelaget Konstel

Sammen med en rekke andre stolte lokale elektrikerfirmaer er vi en del av en større konstellasjon.

Å være en del av noe større er trygt for oss som elektrikere og deg som kunde. Det gir større rom for bedre systemer, samarbeid og deling av kunnskap og erfaringer.

Vi er en del av Konstel, men fortsatt den samme lokale elektrikeren som bestandig har vært her for deg.