fbpx

Samsung Comfort

Styr varmepumpen med din smarttelefon via en app uansett hvor du er! Spar maksimalt med strøm, sett vedlikeholdsvarmen til 8 °C.

Den nye Smart serien
smartSpesielt designet for det Nordiske klimaets ytterpunkter tilbyr den elegante Samsung Smart serien en enestående kombinasjon av pålitelighet, design og effektivitet under temperaturer så lave som -25°C. Opprettholder 100% varmekapasitet helt ned til minus 17 °C.

‘Smart Inverter’ teknologi
En unik ‘Set Back’ modus gjør at Nordic smart serien kan finjusteres i trinn på 1°C og vedlikeholdsvarmen stilles helt ned til 8°C. Dette resulterer i lavere energikostnader når du ikke er tilstede og beskytter eiendeler om vinteren.

Energieffektiv og miljøvennlig

S inverter small 60

Samsung har grunnlagt PLANET First der DERES nyskapende teknologi går hånd i hånd med en grønnere livsstil. Smart serien har en markedsledende energieffektivitetsvurdering på A++ (SEER & SCOP) som resulterer i minimalt energiforbruk. Mindre energi og høyere effektivitet, holder kostnadene nede og komforten oppe.

Først med integrert Wi-Fi
Samsung som er i verdenstoppen innenfor elektronikk har videreført sin ekspertise til varmepumpe markedet. Via smarttelefonen har du full kontroll på temperaturen uansett hvor du er. Juster din Smart varmepumpe og kom hjem til en varm velkomst.

Utedel spesialdesignet for Nordiske forhold

wifi_1

Etter anbefalinger og ønsker fra norske eksperter har Samsung endret designet av sine utedeler for å få plass til et unikt varmeelement i bunnplaten. Dette forhindrer at frost dannes på utedelen under ekstremt kalde forhold.

Elegant design, stillegående
Smart varmepumpen er designet for å se bra ut hvor som helst. Dens enkle og rene linjer komplimenterer ethvert hjem. Serien er utviklet for å redusere støy til et minimum, med en innendørsenhet som produserer 22dB under drift.

FÅ GRATIS BEFARING

Nexans
Draka Prysmian
Sg
Schneider Electric
Eaton
ABB
Elektroskandia
Elko
Solar
Glamox
Unilamp
Glendimplex
Lanse
Onninen
Pipelife
Teccon
Defa Lightning
MircoMatic

Åpningstider

Man - fre kl. 08.00-15.30
Vi har også døgnvakt ved akutte situasjoner


Kontaktinformasjon

Avdeling Bø: 35 06 10 00
Avdeling Seljord: 35 05 29 00
E-post: post@elektroplusstelemark.no
Organisasjonsnummer: 915 453 457