fbpx

Telefon: 35 06 10 00 | telemark@elektropluss.no

Toshiba Shorai

11 / 100
Toshiba Shorai

Toshiba Shorai

Designfavoritt fra 19.990,- inkl. montasje

NB! Alle priser er uten strømopplegg

Stor kapasitet

Shorai er svært energieffektiv og kan skilte med en årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,60. Det betyr at du kan gange opp varmen du får med 4,6 i forhold til brukt strøm gjennom et helt år. Shorai har energiklasse A++ på både varme og kjølingseffekt, og har fabrikkgarantert driftsområde ned til -25 grader. Shorai inngår i Toshibas Nordic Design-serie og er spesialdesignet for et nordisk klima.

Elegant design – blant markedets minste!

Med sitt helhvite design og blanke finish glir Shorai sømløst inn i et skandinavisk interiør. Størrelsesmessig er dette en av de mest kompakte varmepumpene på markedet, lengden er kun 798 mm og avrundede hjørner gjør at den virker enda smalere. Shorai er utstyrt med et eksklusivt LED – lys display som er med på å gi varmepumpen et diskré, high-tec uttrykk.

Kompromissløs komfort

Shorai er utviklet for å gi et best mulig inneklima og har en rekke unike funksjoner som er med på å heve komfortnivået.

Tydelig display
Frontplaten har intuitive og lettavleste LED-fargeikoner som viser driftsmodus – varme eller kjøling – og andre innstillinger som er valgt. Ikonene kan dimmes eller slukkes helt med enkle knappetrykk på fjernkontrollen.

Uketimer
Ved å bruke timerfunksjonen kan du spare mer strøm ved å regulere temperaturen. For eksempel kan du stille inn uketimeren, slik at du kan senke temperaturen når du ikke er hjemme, eller om natten.

Enkel og smart
Shorais system er utviklet slik at varmepumpen reagerer intuitivt og restarter seg selv ved strømbrudd, og kjører sin egen diagnostikk.

Manuell avriming
Under ekstreme vinterforhold kan det være behov for å aktivisere en ekstra avrimingsfunksjon av utedelen for å opprettholde varmeeffekten.

Nyhet! Peismodus
Toshibas unike peisfunksjon er designet for å optimalisere spredningen av varmen fra ildsted eller andre varmekilder, og gjør Shorai velegnet for alle som har peis, hjemme eller på hytta.

Trinnløs effektjustering
I milde perioder er det viktig at varmepumpen kan avgi lite varme uten mange stopp og start, da dette bruker energi og sliter på kompressoren.

Toshiba Shorai – Toshiba varmepumper

 

Veiledende priser

Toshiba Shorai 25 – 6500 W

Veil. pris: 19 990,- inkl. standard montasje.
Pris/mnd (24 mnd): 878,-

Toshiba Shorai 35 – 7700 W

Veil. pris: 22 990,- inkl. standard montasje.
Pris/mnd (24 mnd): 1 003,-

NB! Alle priser er uten strømopplegg

FÅ GRATIS BEFARING

Toshiba Shorai

Mye kvalitet for pengene med nye Toshiba Shorai

Mye kvalitet for pengene med nye Toshiba Shorai

Høy varmeeffekt, god årsvarmefaktor og brukervennlige knapper som gjør det enkelt å utnytte varmepumpen optimalt.

 

varmepumpe luft luft toshiba shorai

 

Toshibas nye luft-til-luft-varmepumpe hører hjemme i mellomsegmentet for nordiske modeller, men har både komponenter og funksjoner fra øverste hylle.

– Shorai har fått med overraskende mye fra topp-modellen Daisekai 9. For eksempel den ganske dyre kompressoren som gir varmepumpen veldig fin drift, poengterer Joachim Kobbeltvedt. Han er salgsansvarlig for luft-til-luft-varmepumper hos importør ABK, som har samarbeidet tett med Toshiba om utviklingen av Shorai.

– Det gir oss de kvalitetene vi ønsker på produktene, forteller Kobbeltvedt. Et eksempel er lengre rør på innedelen, slik at det blir enklere for installatøren å komme seg gjennom tykke norske vegger. Et annet er en peis-funksjon på fjernkontrollen for effektiv drift når man fyrer i peis eller ovn.

BESTILL NÅ

 

Høy effekt og ytelse ned til – 25 °C

God effekt også ved lave temperaturer er viktig i det norske markedet. Shorai kommer i to effektstørrelser; 25 (6500 W)  og 35 (7700 W).

  • Begge har energikarakter A++ og SCOP (årsvarmefaktor) på 4,6
  • Avgitt effekt for 25-modellen er
✓ 3000 W ved -15 °C
✓ 2200 W ved -25°C
  • Avgitt effekt for 35-modellen er
✓ 3600 W ved -15 °C
✓ 2600 W ved -25°C

Ytelsen holder seg også bra i kulda.

­– Selv ved -25 °C produserer begge modellene nesten dobbelt så mye varme som hva de bruker i strøm, opplyser Kobbeltvedt.

varmepumpe toshiba shorai v

 

 

Ett trykk for smarte funksjoner

Den norske importøren har også bidratt til å gjøre Toshiba-varmepumpene mer brukervennlige. Varmepumpen har fått flere funksjoner som forenkler hverdagen for brukeren – og ofte også for installatøren:

  • Preset lagrer ønskede innstillinger, for eksempel 22 °C og varmedrift. En bruker som roter seg bort, kommer raskt tilbake til riktige innstillinger med ett trykk. Det kan spare installatøren for en tur ut til opprådde kunder
  • Ferie-modus gjør det enkelt å stille ned temperaturen for den som reiser bort i lengre perioder: Et trykk stiller varmepumpen automatisk til 8°C. (Det er mulig å stille temperaturen mellom 5 og 13 °C). Dette er en super mulighet også for hytter.
  • Avrim nå er nyttig under ekstreme værforhold hvor standard avriming ikke er nok. Dette kan også være praktisk når installatøren skal gjøre service.
  • Peis-funksjonen gjør det enkelt å unngå sløsing når du fyrer med ved i peis eller ovn. Viften i innedelen sprer varmen uten at varmepumpen varmer eller kjøler samtidig.
BESTILL NÅ

NB! Alle priser er uten strømopplegg

Nexans
Draka Prysmian
Sg
Schneider Electric
Eaton
ABB
Elektroskandia
Elko
Solar
Glamox
Unilamp
Glendimplex
Lanse
Onninen
Pipelife
Teccon
Defa Lightning
MircoMatic

Åpningstider

Man - fre kl. 08.00-15.30
Vi har også døgnvakt ved akutte situasjoner


Kontaktinformasjon

Avdeling Bø: 35 06 10 00
Avdeling Seljord: 35 05 29 00
E-post: telemark@elektropluss.no
Organisasjonsnummer: 915 453 457