fbpx

Serviceavtaler og el-kontroll

Elektropluss Telemark leverer serviceavtaler, samt elkontroll for næring og private. Du vil da få en tilstandsrapport over det elektriske anlegget og våre anbefalinger for forbedringer av eventuelle feil. 

Over 40% av boligbranner i Norge skyldes feil i det elektriske anlegget. Norsk Elektroteknisk komité har utarbeidet en normserie som heter NEK 405 som stiller krav til kompetanse og metode for utføring av kontroll av ditt elektriske anlegg.

Elektropluss Telemark AS innehar alle sertifikatene innenfor normserien NEK 405, og med sin høye kompetanse vil du få en faglig god kontroll med tilhørende tilstandsrapport.

INTERNKONTROLL

Alle virksomheter som omfattes av lov om tilsyn med elektrisk anlegg eller utstyr har krav om systematisk helse og sikkerhetsarbeid i bedriften. I praksis betyr dette at dersom din virksomhet eier og/eller drifter eiendom, så står dere ansvarlig for at det elektrisk anlegget i virksomheten er i forskriftsmessig stand og sikkert i bruk.

Be om tilbud!

EL-KONTROLL

El-kontroll, eller el-sjekk, utføres periodisk for å sikre at ditt elektriske anlegg er i forskriftsmessig stand. Bolig, landbruk og næringsanlegg kan oppnå store rabatter hos forsikringsselskapene dersom du har avtale med et sertifisert firma om el-kontroll, gjerne i kombinasjon med el. Termografi. Priser fra 1990,- inkl mva.

Bestill nå!

EL. TERMOGRAFI

Termografi av elektriske anlegg utføres ved bruk av et termografi kamera. Dette for å avdekke varmgang, eller store variasjoner i temperatur, på elektriske komponenter og utstyr. Termografi utføres ikke bare for å avdekke feil og mangler, men også for å sikre drift og forebygge feil som enda ikke har oppstått.

Be om tilbud!

BRANNALARM OG NØDLYS

Dersom du har et brannalarmanlegg, og/eller et nødlysanlegg krever disse periodisk kontroll og vedlikehold. Det er viktig å sikre at anleggene er i forskriftsmessig stand, og fungerer som forutsatt dersom uhellet er ute.

Be om tilbud!

BRANNSLUKKEAPPARATER OG TROMLER

Dersom du har brannslukkeapparater og/eller brannslanger i din virksomhet krever disse periodisk kontroll og vedlikehold. Visste du at vedlikehold og service av slukkeapparater krever grøntkort?

Be om tilbud!

Nexans
Draka Prysmian
Sg
Schneider Electric
Eaton
ABB
Elektroskandia
Elko
Solar
Glamox
Unilamp
Glendimplex
Lanse
Onninen
Pipelife
Teccon
Defa Lightning
MircoMatic

Åpningstider

Man - fre kl. 08.00-15.30
Vi har også døgnvakt ved akutte situasjoner


Kontaktinformasjon

Avdeling Bø: 35 06 10 00
Avdeling Seljord: 35 05 29 00
E-post: post@elektroplusstelemark.no
Organisasjonsnummer: 915 453 457