fbpx
Elektriker i Bø | Sauherad | Lunde | Ulefoss

Ole Halvor Kolstad

Daglig Leder
Tlf: 90 10 00 30
E-post: ole.halvor@elektropluss.no

Din nummer 1 Elektriker i Rauland | Gaustablikk | Rjukan

Velkommen til oss i Elektropluss Telemark. Våre elektrikere består av faglig sterke, engasjerte og lokalt ansatte som vil jobbe mot privat- og næringskunder i Rauland,  Gaustablikk, Rjukan.

Vi er din elektriker i Rauland,  Gaustablikk, Rjukan. Uansett hva du har behov for vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg, da fornøyde og glade kunder er det vi lever av.

Husk at ingen jobb er for liten eller for stor. Trenger du varmepumpe i Rauland eller elektriker på Gaustablikk er telefonnummeret det samme. Du blir alltid møtt av en hyggelig kunderådgiver i Elektropluss Telemark som finner den beste elektrikeren til ditt prosjekt.

Vi skal være din lokale installasjonsbedrift / elektro firma i Vest og Øst-Telemark - Din lokale elektriker! Vi utfører alt innen elektro til hus, bygg, service og industri. Våre dyktige og effektive montører ønsker å gi deg en “lysere” hverdag! 

Døgnvakt | Elektro | Varmepumper
Elektriker i Rauland,  Gaustablikk, Rjukan har døgnvakt - Ring oss nå
Elektriske anlegg, automasjon, feilsøking, installasjoner, varmepumpe og mye mer. De senere år har vi og våre elektrikere konsentrert oss om automasjon, feilsøking og utbedringer i store industribedrifter i vår region.
Høy kvalitet, stabilitet og kreativ problemløsning er vår målsetning. Fornøyde kunder er vår drivkraft og motivasjon til fornying og nytenking. Ta kontakt for en vurdering av ditt produksjonsutstyr – automatisering gir økt produktivitet, minsker belastningsskader og frigjør ressurser.


Hvorfor velge oss?

Elektropluss har siden oppstarten på 90- tallet hatt sitt fokus på fornøyde kunder, kvalitet i alle ledd og bygd selskapet "stein på stein". Vi er ikke en døgnflue eller et selskap du vil assosiere med vekstsmerter. Alle våre ansatte skal være trives og være trygge i sitt fag, da blir du som kunde best ivaretatt. Vårt motto er gjennomarbeidet i hele organisasjonen; - Vi holder det vi lover - ALLTID
Derfor skal du trygt kunne velge oss enten du er i privat- eller bedriftsmarkedet og om oppdraget er stort eller lite. Vi er til for deg: KONTAKT OSS

 

Jobbe hos oss

Bli lærling hos oss

Årlig tar Elektropluss Telemark inn 1-2 lærlinger. Vi ønsker da å komme i kontakt med de beste kandidatene og ønsker da at flest mulig tar kontakt med oss.

Vi kan tilby gode medarbeidere, fagopplæring av høy standard som gir store faglige utfordringer i læretiden din. 

Send oss gjerne en søknad til telemark@elektropluss.no

Ledig stilling

Vi er stadig på jakt etter dyktige kandidater til å forbedre bedriftens posisjon i markedet.

Send oss gjerne en åpen søknad med CV og søknadsbrev om du kunne tenke deg å jobbe for oss. Søknaden sendes til: telemark@elektropluss.no

Om Elektropluss Telemark

Om oss

Elektropluss Telemark AS er et godt etablert firma med 28 ansatte i Telemark distriktet. Vi har hatt lang og god fartstid i distriktet og bygd opp oss bred kompetanse ved hjelp av flinke medarbeidere. 

Vi tar på oss alt fra elektriker installasjon i bolig og industri, varmepumpe luft/luft og internkontroll innenfor bolig, næring og landbruk.

Vår Historie

Elektropluss var opprinnelig etablert i 1999. Firmaet startet opp i Bø og etterhvert startet opp avdeling i Oslo.

I 2015 fusjonerte Telemark avdelingen ut til Elektropluss Telemark.

2017 Ble Elektropluss Telemark kjøpt opp av Elscoop som sørger for bred kompetanse innenfor elektro installasjoner.

Våre verdier

  • Tilgjengelighet - Vi er tilgjengelig 24/7, 365 dager i året og kommer raskt for utføre jobben
  • Kvalitet - Vi ekstremt fokusert på at våre tjenester skal stå av høy kvalitet til deg som kunde
  • Stolthet - Vi skal være stolt av jobben vi utfører og firmaet vi jobber for
Nexans
Draka Prysmian
Sg
Schneider Electric
Eaton
ABB
Elektroskandia
Elko
Solar
Glamox
Unilamp
Glendimplex
Lanse
Onninen
Pipelife
Teccon
Defa Lightning
MircoMatic

Åpningstider

Man - fre kl. 08.00-15.30
Vi har også døgnvakt ved akutte situasjoner


Kontaktinformasjon

Avdeling Bø: 35 06 10 00
Avdeling Seljord: 35 05 29 00
E-post: post@elektroplusstelemark.no
Organisasjonsnummer: 915 453 457