21.03.2024

VÅR- OG SOMMERKAMPANJE | varmepumpe og aircondition | elbillader | el-sjekk og sikringsskap

Det er vår i luften, og vi kjører vårkampanje på utvalgte produkter og tjenester.

Vi har vårtilbud på varmepumpe fra Toshiba som fungerer utmerket som aircondition på sommeren, el-billader fra Futurehome, samt utvalgte tjenester og produkter som øker sikkerheten i hjemmet.

Kampanjen gjelder til 31. juli 2024

Varmepumpe – perfekt som aircondition!

En varmepumpe er like bra sommer som vinter! Om vinteren gir den varme, mens i sommerhalvåret kan varmepumpen brukes som aircondition.

Nå har vi kampanjepris på varmepumpen Toshiba Polar 25 kr. 23 500!

Toshiba Polar hvit 25

Toshiba Polar hvit 25

kr. 23 500,-

Denne varmepumpen er best i klassen på energieffektivitet og har stilig, matt design. Den har høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Toshiba Polar er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima. Toshiba Polar har en matt utførelse, noe som gjør den ekstra stilig å se på.

Prisen er inkl mva og inkluderer varmepumpen, ferdig montert og kjøring inntil 30 km. Eks strømopplegg.

Gode grunner til hvorfor du bør velge varmepumpe

Varmepumpeservice

Varmepumpeservice

kr. 1 990,-

Generelt sett anbefales det å utføre service på varmepumpen annet hvert år. Dette sikrer at varmepumpen fungerer optimalt og opprettholder effektiviteten. De fleste varmepumper har fem års garanti. For at denne skal være gjeldende krever produsentene at vedlikeholdskravene etterfølges, og at den kan dokumenteres utført av sertifisert personell.

Elbillader Futurehome Charge kun kr. 9 994,-*

Med Futurehome Charge og tilknyttet strømstyringssystem kan du styre din elbillading etter strømpriser og effekttopper for å redusere strømutgiftene, og justere forbruket med last- og fasebalansering for å lade hurtig uten at noen sikringer går.

Det unike med elbilladeren Futurehome Charge er at den alene (på grunn av smartstyringssystemet) er godkjent for Enovastøtte. Det betyr at du kan få laderen ferdig installert til kr 9 994 (pris lader inkl installasjon 15 375 kr – Enovastøtten på 5 38 kr)

Hva er inkludert?

 • Installasjon
 • Støtter Wifi, Zigbee og Bluetooth

Smart Charging

 • Alle funksjoner for lader, pluss
 • Smarthub II, HAN-Sensor og Relé for styring av varmtvannsbereder inkludert
 • Smarthus funksjoner
 • Smart strømstyring
 • Klargjort for styring av husets oppvarming
 • Tilfredsstiller Enovas krav for 35% subsidie

*Prisen på kr 9 994,- er den totale prisen kunde ender opp å betale etter Enova-støtte (pris lader inkl installasjon 15 375 kr – Enovastøtten på 5 38 kr).

Installasjoner som øker sikkerheten i hjemmet

Rehabilitering sikringsskap

Rehabilitering sikringsskap

fra kr. 9 000,-

Rehabilitering av sikringsskapet gir bedre personsikkerhet, bedre brannsikkerhet og inkludert overspenningsvern. Rehabiliteringsinnsats monteres inn i ditt eksisterende skap.

 • 1 stk Hovedsikring (overlastvern)
 • 8 stk Jordfeilautomater
 • Inkludert reise inntil 30 km tur/retur
El-sjekk

El-sjekk

kr. 1 990,-

En el-sjekk er en overordnet sjekk av det elektriske anlegget som har som hensikt å avdekke eventuelle feil ved anlegget som kan føre til brann. Det blir utført stikkprøver, samt sjekket grundigere ved mistanke om at noe er feil.

Foto: Ajax

Prisvinnende og smart alarmsystem

Elotec Ajax er FG-godkjent, fullstendig trådløst og beskytter hjemmet ditt mot brann, vannlekkasjer og innbrudd.  Systemet er fleksibelt og gir deg stor valgfrihet. Alarmsytemet passer like godt på hytta som hjemme.

Priser varierer basert på hvor mange komponenter du ønsker, og har behov for. Vi setter sammen systemet som passer din bolig.

Har du allerede smarthjem kan vi også levere andre alarmsystemer, som kan legge stil i ditt smarthjemsystem.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud